9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Starterscafé Hoofddorp – georganiseerd door Stichting Starter

 In

Starterscafé Hoofddorp – georganiseerd door Stichting Starter

 

Plannen om een eerste huis te kopen? Bezoek het Starterscafé op 30 maart.

 

Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier ook nog wel heel wat bij komt kijken wordt er op 30 maart bij Restaurant Lieveling het Starterscafé georganiseerd. Tijdens deze gratis inloopavond is iedereen welkom om zich te laten informeren over alle –actuele- onderwerpen rond het kopen van een eerste woning. Ongedwongen in het café dus, waar je persoonlijk advies kunt inwinnen bij aanwezige deskundigen, zoals makelaar, financieel adviseur en notaris. 

 

Gerichte informatie over actuele onderwerpen

Er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over erg lastige onderwerpen. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen?

 

In een ongedwongen sfeer speeddaten met deskundigen

‘Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning’, licht Stichting Starter toe. ‘Daarom organiseren we het Starterscafé. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze inloop-informatieavond in een ongedwongen sfeer, één op één praten met deskundigen op o.a. het gebied van financiering, makelaardij en notariaat. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.’

 

Gratis toegang voor woonstarter

Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis, kom dan op 30 maart naar het Starterscafé bij Restaurant Lieveling, Redenburgsingel 110, 2135 AC Hoofddorp. De avond duurt van 18.30 – 21.00 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht. Op deze website kan je ook meer informatie vinden. Een gratis goodiebag ligt voor je klaar!

 

De deelnemende partijen van die avond zijn:

  • Bèta Financiële Diensten (Financieel adviseur)
  • Keijser & Drieman Makelaars (Makelaars)
  • De Boer Advies & Notariaat (Notaris)

 

Kaart wordt geladen...

Starterscafé Hoofddorp – georganiseerd door Stichting Starter

Datum/Tijd
30 03 2017
18:30 - 21:00

Locatie
Restaurant Lieveling


Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken