9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

WoonInspiratieDag

 In hypotheken

WoonInspiratieDag

WoonInspiratieDag

 

Wij maken deel uit van deze mooie dag vol met inspiratie! De WID (Woon Inspiratie Dag) is precies een week na de NVM landelijke openhuizenroute ( 1 oktober 2016). Veel mensen gaan er die dag op uit om woningen te bekijken. Soms zijn de woningen al helemaal naar wens maar soms moet er nog het een en ander veranderd worden.

Denk hierbij aan een nieuwe tuin, een nieuwe vloer of zelfs wel een geheel vernieuwd interieur, wellicht wilt u uw huis laten verbouwen of wilt u graag voor alle deuren 1 sleutel hebben.

Het begint allemaal bij het zoeken van een huis en dit kan het beste met een NVM makelaar en daarnaast heeft u een goede onafhankelijke hypotheekadviseur nodig en uiteraard is de volgende stap naar de notaris.

Wilt u bij MasterTotaalinrichting (interieur), ENZO architectuur & Interieur (architectuur en interieur), MeerMakelaars ((Ver)koop), De Boer Advies & Notariaat (Notarieel),  StukArt tuinen (tuin), BSS (beveiliging en deuren), Meerlandbouw (bouw), Bèta Financiële Diensten (financiën) een gesprek hebben dan kunt u via deze link zich GRATIS aanmelden!

Uiteraard wordt op deze dag ook gedacht aan de kinderen. Wij hebben professionele kinderopvang (Happy Kids) geregeld zodat u rustig met een van de experts aan tafel kunt.

Tevens wordt er gedacht aan de innerlijke mens. En gaat u niet met lege handen naar huis!

We zien u graag op 8 oktober a.s. om 12.00 uur bij Master Totaalinrichting

Kaart wordt geladen...

WoonInspiratieDag

Datum/Tijd
08 10 2016
12:00 - 17:00

Locatie
Master Totaalinrichting


Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

starterscafe