Verzekeren is eigenlijk risicospreiding

Wij Nederlanders zijn vaak erg goed verzekerd, soms zelfs dubbel en dat is zonde van het geld. Ook komen wij het vaak tegen dat iemand géén WA ook wel Aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten! Of dat ze al jaren op zichzelf wonen zonder een inboedelverzekering. Dit kan, maar het is een best groot risico. Het kan jaren goed gaan totdat het een keer wel goed misgaat. En dan heeft het vaak financiële gevolgen waar u niet op zit te wachten.

Verzekeringen via Bèta Financiële Diensten

Wij van Bèta Financiële Diensten zijn voor de meeste mensen bekend als een allround hypotheken kantoor. Wij zijn de laatste jaren flink aan het uitbreiden en nu een allround financieel advieskantoor. Zo weet u wellicht al dat u via ons hypotheken, kredieten, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kunt afsluiten.

Wist u dat wij ook particuliere schadeverzekeringen afsluiten voor u?

Wij doen dit anders dan andere tussenpersonen. Met verzekeringen zijn wij net zo transparant en onafhankelijk als wij dat zijn met hypotheken. Omdat wij alle kosten zo inzichtelijk mogelijk willen houden sluit u bij ons verzekeringen af zonder enige vorm van provisie. Omdat wij uiteraard wel werk voor u verrichten brengen wij bij u een vast bedrag van € 12,50 per maand in rekening ongeacht het aantal verzekeringen en zolang de verzekeringen via ons lopen. Voor dit bedrag administreren wij uw verzekeringen, begeleiden wij u bij schades en adviseren u bij eventuele wijzigingen in uw privé situatie (denk hieraan bij een verhuizing, geboorte, scheiding of bij een nieuwe auto) of bij wijzigingen van de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen. Uiteraard leggen wij dit samen met u vast in onze service overeenkomst schadeverzekeringen.

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, zijn onafhankelijk en hebben er géén belang bij om het bij een specifieke maatschappij af te sluiten.

Wel hebben wij natuurlijk zo onze eigen voorkeur. De voorkeur is dan gebasseerd op de volgende punten:

  • Fijne sparringspartner
  • Uitstekende dekkingen voor de verzekeringen
  • De snelheid bij het behandelen van een schade
  • Communicatie richting ons en natuurlijk u

Hoe gaan wij te werk

Allereerst vragen wij aan u een overzicht van uw huidige verzekeringen. Met dit overzicht maken wij dan een offerte op basis van die verzekeringen (en eventueel al de nieuwe opstalverzekering erbij). Dan kunt u meteen zien of wij voor u kunnen besparen. Alle schadeverzekeringen welke wij aanbieden hebben een uitgebreide dekking. Na deze offerte gaan wij uiteraard kijken of er nog aanpassingen nodig zijn. Denk hierbij of de verzekerde bedragen van de inboedel- of opstalverzekering nog voldoende zijn, of dat er wellicht een te uitgebreide autoverzekering loopt.

Mocht u de beslissing nemen om de verzekeringen via ons af te gaan sluiten zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat alle lopende verzekeringen worden beëindigd of naar ons overgevoerd gaan worden. Omdat wij de provisie voor alle verzekeringen inleveren (dit kan varieren van 10% -25% van de premie per verzekering) komen wij vaak voordeliger uit.

Geheel vrijblijvend en kosteloos!

Alle offertes of premieberekeningen welke wij voor u doen zijn geheel kosteloos. Bel (023 – 8 200 300) of e-mail of kom langs met de beruchte map vol met papieren en probeer ons uit!

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak