Verzekeringen via Bèta Financiële Diensten

Wij van Bèta Financiële Diensten zijn voor de meeste mensen in de regio bekend als allround hypotheken kantoor. Inmiddels zijn we een allround financieel advieskantoor zodat u ook bij ons terecht kan voor uw particuliere –en zakelijke schadeverzekeringen. Natuurlijk kunt u via heel veel websites zonder tussenpersoon zelf uw verzekeringen regelen. Dat lijkt in eerste instantie handig en vooral lekker goedkoop maar de werkelijkheid is vaak anders…
Vraag dus een vrijblijvende offerte bij ons aan of maak een afspraak met onze adviseur. De afspraak met de adviseur is vrijblijvend en kosteloos.

Wist u trouwens dat uw particuliere verzekeringen dagelijks opzegbaar zijn met een opzegtermijn van een maand? Dus heeft u een map vol papieren en wilt u een second opinion en/of bent u ontevreden over uw lopende verzekeraar of tussenpersoon? Bel ons of vul het contactformulier in en vraag om een second opinion.

Waarom Verzekeren via Bèta?
*Deskundig en onafhankelijk advies
*Vast contactpersoon
*Snelle schadeafwikkeling
*Aantrekkelijke premies
*Pakket op maat
*Digitale polismap
*Pakketkorting oplopend tot 10%
*Gratis Second Opinion
*Opzegservice van uw lopende verzekeringen
*1x per 3 jaar een verzekeringscheck

Hoe gaan wij te werk

Allereerst vragen wij aan u een overzicht van uw lopende verzekeringen. Het verzekeringsoverzicht wordt door ons bekeken en met u besproken of de verzekeringen en bijbehorende dekkingen die in het overzicht staan nog up to date zijn. De verzekerde bedragen van uw inboedel en opstal worden met u besproken om kan op onderverzekering te voorkomen. Helaas komt het in de praktijk nog steeds voor dat verzekerden bij een schade door onderverzekering een te lage schade-uitkering ontvangen. Op basis van uw wensen wordt er een verzekeringspakket door ons samengesteld. Mocht u de beslissing nemen om de verzekeringen via ons af te gaan sluiten zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat uw lopende verzekeringen worden beëindigd zodat u niet dubbel verzekerd bent.

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Alle offertes of premieberekeningen welke wij voor u doen zijn kosteloos.
Bel (023 – 8 200 300) of e-mail of kom langs met de beruchte map vol met papieren en probeer ons uit!

 

Woonverzekeringen bij uw Hypotheek

In verband met ons 10 jarig bestaan ontvang je 10% korting op uw woonverzekeringen (inboedel -en opstalverzekering)

Woonhuisverzekering (opstalverzekering)

Sluit u een hypotheek af voor uw nieuwe woning dan moet u van de geldverstrekker uw woning verzekeren. Ook dat kunt u bij ons regelen en dat is wel zo makkelijk. Wij berekenen voor u de herbouwwaarde van de woning, bespreken met u de dekking en we zorgen ervoor dat u niet onderverzekerd bent. Omdat we onafhankelijk zijn hebben een ruime keuze in aanbieders. Het is bij ons ook mogelijk om luxe villa’s, landboerderijen en monumenten te verzekeren.
Heeft u schade?? Dan helpen wij u snel om alles weer te herstellen en af te handelen. U hoeft zelf niets te regelen of voor te schieten.

*Allrisk of basisdekking
*Garantie tegen onderverzekering
*Afkoop eigen risico stormschade
*Vrijwillig eigen risico
*Glasdekking

Opstalverzekering VVE en Eigenaarsbelang

Heeft u een appartement gekocht? U wordt dan deelnemer van de vereniging van eigenaren (VVE). De opstalverzekering is dan verzekerd via de VVE maar uw appartementsverbeteringen zoals de keuken, badkamer, vloeren en de gestucte muren zijn vaak beperkt (of helemaal niet) meeverzekerd op de opstalverzekering van de VVE. De appartementsverbeteringen wordt eigenaarsbelang genoemd of als u huurder bent, huurdersbelang. Omdat het vaak om dure investeringen gaat, zorg ervoor dat u dit goed verzekerd!

Het eigenaarsbelang is vaak voordelig en eenvoudig te verzekeren. Laat u hierover door ons adviseren!

Inboedelverzekering

Hiermee verzekerd u uw spullen tegen schade door bijvoorbeeld brand of diefstal. Het bepalen van de inboedelwaarde kan door middel van een inboedelwaardemeter of inventarisatie lijst. Tegenwoordig kan je de inboedel ook verzekeren zonder inboedelwaarde maar met een garantie tegen onderverzekering. Als u een bijzondere en/of waardevolle inboedel heeft dan kunt u beter de inboedel laten taxeren door een erkend taxateur. De inboedel kan je dan verzekeren op basis van taxatiewaarde.
Bij de meeste inboedelverzekeraars kan je aanvullend mobiele elektronica, een hoger bedrag aan sieraden, zakelijke inventaris en eigenaarsbelang meeverzekeren.
Bent u in het bezit van een recent politiekeurmerk veilig wonen? De meeste verzekeraars verlenen dan 15% korting op de premie.

*Allrisk of basisdekking
*Garantie tegen onderverzekering
*10 jaar nieuwwaarde dekking
*Korting op inbraakbeveiliging

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak