9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Startershypotheek

Als starter op de woningmarkt zit u wellicht met allerlei praktische vragen. Wij kunnen u daarmee helpen.

De eerste 2 vragen voor een starter op de woningmarkt zijn meestal “hoeveel kan ik lenen?” en “wat kost dat per maand?”. Uiteraard geven wij u hier antwoord op, maar we nemen u ook mee langs andere vraagstukken die te maken hebben met een hypotheek voor starters. Heeft u bijvoorbeeld spaargeld nodig om de financiering rond te krijgen en is het slim of juist niet slim om dit in te brengen? De term “loan to value”, ook wel schuld-marktwaarde-verhouding genoemd, is hierbij zeer interessant.

Hypotheekvormen voor de starter

De hypotheekvorm is weer niet zo ingewikkeld voor een starter, u heeft de keuze uit een annuïteiten hypotheek of een lineaire hypotheek. Het verschil tussen beiden is eenvoudig uit te leggen. Andere vraagstukken zijn weer ingewikkelder. Denkt u hierbij aan het kiezen van de juiste geldgever, de keuze van de rente vaste periode het eventueel aanvragen van een Starterslening bij de gemeente en het verkrijgen van Nationale Hypotheek Garantie.

Begeleiding en nazorg

Tot slot begeleiden wij u bij het verzamelen van alle benodigde stukken, regelen we in overleg met u het taxatierapport, de overlijdensrisicoverzekering, de bankgarantie, de opstalverzekering en de inboedelverzekering. Voor passeren controleren wij de notariële afrekening en de hypotheekakte en wij kunnen de maandelijkse fiscale teruggave voor u regelen.

Indien u voor onze nazorg heeft gekozen leest u in onze flyer wat wij na passeren voor u doen. Vraag hiernaar bij uw eerste afspraak.

Bèta Financiële Diensten in RTL Woontips, 28 november 2015

Meer informatie

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ

Sneller en makkelijker dankzij de Bèta App
Sneller en makkelijker dankzij de Bèta App

Doormiddel van een foto stuurt u de documenten gewoon naar ons op terwijl u lekker thuis op de bank zit.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken