9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Inboedelverzekering

Hiermee verzekerd u uw spullen tegen schade of verlies door bijvoorbeeld brand of diefstal. Het bepalen van de inboedelwaarde kan door middel van een inboedelwaardemeter of inventarisatie lijst. Tegenwoordig kan je de inboedel ook verzekeren zonder inboedelwaarde maar met een garantie tegen onderverzekering. Als u een bijzondere en/of een waardevolle inboedel heeft dan kunt u beter de inboedel laten taxeren door een erkend taxateur. De inboedel kan je dan (deels) verzekeren op basis van taxatiewaarde. Bij de meeste inboedelverzekeraars zijn sieraden, audiovisuele en computerapparatuur, kunst, antiek en verzamelingen beperkt verzekerd tot een bepaald maximum. Mobiele elektronica (smartphones, tablets), glas, zakelijke inventaris en eigenaarsbelang is vaak apart mee te verzekeren.
Bent u in het bezit van een recent politiekeurmerk veilig wonen? De meeste verzekeraars verlenen dan 15% korting op de premie. Om premie te besparen kan je kiezen voor een hoger eigen risico. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een inboedelverzekering zonder eigen risico.

  • Allrisk of basisdekking
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Buitenhuisdekking
  • Nieuwwaarde dekking
  • Verhuurde inboedel
  • Korting op inbraakbeveiliging

Hoe gaan wij te werk

Allereerst vragen wij aan u een overzicht van uw lopende verzekeringen. Het verzekeringsoverzicht wordt door ons bekeken en met u besproken of de verzekeringen en bijbehorende dekkingen die in het overzicht staan nog up to date zijn. De verzekerde bedragen van uw inboedel en opstal worden met u besproken om kan op onderverzekering te voorkomen. Helaas komt het in de praktijk nog steeds voor dat verzekerden bij een schade door onderverzekering een te lage schade-uitkering ontvangen. Op basis van uw wensen wordt er een verzekeringspakket door ons samengesteld. Mocht u de beslissing nemen om de verzekeringen via ons af te gaan sluiten zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat uw lopende verzekeringen worden beëindigd zodat u niet dubbel verzekerd bent.

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Alle offertes of premieberekeningen welke wij voor u doen zijn kosteloos.
Bel (023 – 8 200 300) of e-mail of kom langs met de beruchte map vol met papieren en probeer ons uit!

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ

Start met typen en druk op Enter om te zoeken