9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Nazorg abonnement

Bij het vaststellen van de voor u best passende hypotheek met bijbehorende verzekeringen wordt door ons maximaal rekening gehouden met uw huidige omstandigheden en ook zoals u en wij deze verwachten in de toekomst. Onze dienstverlening houdt daarom ook niet op na het afsluiten van uw hypotheek.

De eenmalige kosten die u betaalt zijn voor het advies en bemiddelen van de hypotheek. De dienstverlening na het afsluiten van de hypotheek betaalt u met het nazorg abonnement.

In onze flyer kunt u alles lezen over de verschillende nazorgpakketten die wij aanbieden:

Meer informatie over onze digitale omgeving (Bèta App, Digimap) vind u hier. 

Duur van het Nazorg abonnement

Een nazorg abonnement wordt aangegaan voor een termijn van 12 maanden. Daarna wordt het abonnement voortgezet voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het abonnement voor u dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

U bent niet verplicht het nazorg abonnement af te nemen. Gevolg is dan wel dat wij u de diensten die vallen onder ‘Nazorg’ niet (of niet volledig) zonder aanvullende kosten kunnen verlenen. Uiteraard zijn wij bij vragen bereid u te helpen en u onze dienstverlening aan te bieden, maar de daarvoor benodigde tijd zal op basis van ons uurtarief dan bij u in rekening worden gebracht.

Meer informatie?

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ

Start met typen en druk op Enter om te zoeken