9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Opstalverzekering

Met de opstalverzekering verzekert u uw woning tegen schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, bliksem en storm. Meestal is deze verzekering inclusief de glasdekking. Heeft u zonnepanelen? Vaak zijn de zonnepanelen standaard meeverzekerd maar niet altijd! Een opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. Sluit u een hypotheek af voor uw nieuwe woning dan moet u van de geldverstrekker uw woning verzekeren. Ook dat kunt u bij ons regelen en dat is natuurlijk wel zo makkelijk. Wij berekenen voor u de herbouwwaarde van de woning, bespreken met u de dekking en we zorgen ervoor dat u niet onderverzekerd bent. Omdat we onafhankelijk zijn hebben een ruime keuze in aanbieders. Het is bij ons ook mogelijk om luxe villa’s, landboerderijen en monumenten te verzekeren. U kunt kiezen uit een basisdekking of een Allrisk dekking. Om premie te besparen kunt u het eigen risico verhogen. Wilt u dit niet? Dan kunt u het eigen risico ook afkopen.
Heeft u schade? Dan helpen wij u snel om alles weer te herstellen en af te handelen. U hoeft zelf niets te regelen of voor te schieten.
Wat is nooit verzekerd? Schade door achterstallig onderhoud, opzet, aardbevingen en overstromingen.

  • Allrisk of basisdekking
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Afkoop eigen risico stormschade
  • Vrijwillig eigen risico
  • Zonnepanelen en laadpalen aan de woningen meeverzekerd
  • Glasdekking

Hoe gaan wij te werk

Allereerst vragen wij aan u een overzicht van uw lopende verzekeringen. Het verzekeringsoverzicht wordt door ons bekeken en met u besproken of de verzekeringen en bijbehorende dekkingen die in het overzicht staan nog up to date zijn. De verzekerde bedragen van uw inboedel en opstal worden met u besproken om kan op onderverzekering te voorkomen. Helaas komt het in de praktijk nog steeds voor dat verzekerden bij een schade door onderverzekering een te lage schade-uitkering ontvangen. Op basis van uw wensen wordt er een verzekeringspakket door ons samengesteld. Mocht u de beslissing nemen om de verzekeringen via ons af te gaan sluiten zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat uw lopende verzekeringen worden beëindigd zodat u niet dubbel verzekerd bent.

Geheel vrijblijvend en kosteloos

Alle offertes of premieberekeningen welke wij voor u doen zijn kosteloos.
Bel (023 – 8 200 300) of e-mail of kom langs met de beruchte map vol met papieren en probeer ons uit!

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak

  • DD dash MM dash JJJJ

Start met typen en druk op Enter om te zoeken