9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Timpaan start op 9 mei 2023 om 12:00 uur met de online verkoop van 42 betaalbare appartementen in DUET Nieuw-Vennep. De inschrijving loopt tot 23 mei 2023 om 9:00 uur, dus wees er snel bij!

DUET is een nieuw bouwproject van Timpaan in het hart van Nieuw-Vennep. Het project bestaat uit 42 betaalbare twee-kamerappartementen van ongeveer 45 tot 50m2, verdeeld over vier woonlagen. De helft van de appartementen wordt verkocht met KoopStart, zodat ze ook toegankelijk zijn voor starters op de woningmarkt. Je kunt nu alvast jouw voorkeur voor één of meerdere appartementen opgeven door op de selector een bouwnummer aan te klikken en op ‘interesse’ te klikken. Bekijk het aanbod hier: Wonen-in-duet

Om in aanmerking te komen voor één van de 21 KoopStart-appartementen in DUET, moet je voldoen aan de gestelde inkomensgrens. Voor een eenpersoonshuishouden is dit een maximaal bruto jaarinkomen van € 62.500,- en voor een gezamenlijk bruto jaarinkomen geldt een maximum van € 65.500,-. Je moet dit aantonen aan de hand van een Inkomensverklaring van de Belastingdienst, die je bij de inschrijving moet voegen. Kopen met KoopStart betekent dat je een woning koopt voor een lagere prijs dan de marktwaarde (op basis van erfpacht), dankzij een koperskorting. Deze koperskorting betaal je terug bij doorverkoop, of je koopt deze na verloop van tijd zelf af. De definitieve prijs van de 21 KoopStart-appartementen in DUET is afhankelijk van afspraken met de gemeente Haarlemmermeer.

De prijzen van de overige appartementen variëren van circa € 285.000,- tot € 300.000,- vrij op naam. Bij deze vrije sector appartementen krijg je ook nog eens een eigen parkeerplaats! Het gebouw komt te staan aan de Venneperweg, tegenover winkelcentrum De Symfonie. DUET wordt grotendeels in houtbouw uitgevoerd en er komt veel groen rondom, aan en op het gebouw. Dit zorgt voor een duurzame, gezonde en prettige leefomgeving. Er zijn twee kastanjebomen op de projectlocatie die een centrale plek krijgen in de gezamenlijke voortuin. Bewoners hebben parkeerplekken op eigen terrein.

Vanuit DUET ben je zo in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam of Leiden. Met het OV of de auto, dankzij een treinstation, goede busverbindingen én snelle uitvalswegen ben je (bijna) sneller dan het geluid!

Meer informatie over dit project? Lees er alles over op Wonen-in-duet

Voor een advies over de hypotheek kunt u vrijblijvend bij ons langskomen voor een gesprek. Wij helpen u graag met de mogelijkheden.
Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Related Projects

Start met typen en druk op Enter om te zoeken