9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Broekerpoort – Velserbroek

Dorps wonen aan de rand van de stad

Wonen in een gezellig dorp, aan de rand van een grote stad. Met volop water en groen en met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Je vindt het in Velserbroek. Hier verrijst Broekerpoort. Een appartementencomplex met 72 appartementen in verschillende groottes en types. Van fijn compact tot heerlijk riant. Met elk een aparte buitenruimte en privé berging.  Zo is er altijd wel een appartement dat past bij jouw woonwensen.

Precies het appartement dat je zoekt

Het statige gebouw bestaat straks uit vijf woonlagen met in totaal 72 appartementen waarvan er 50 appartementen in verkoop zijn.
Je kunt kiezen uit 50 koopappartementen van verschillende groottes. Zo zijn er 16 appartementen van circa 52 m2  en 12 appartementen van circa 79 m2 .
Wil je liever een groter appartement? Kies dan voor één van de 20 appartementen van 110 m2 . Nog rianter zijn de 2 penthouses van ca. 105 m2.

Volop ruimte, alle gemakken

De appartementen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen. Dat betekent dat je straks in een energiezuinig appartement woont.
Je hoeft de komende jaren dus niet na te denken over maatregelen om jouw woning te verduurzamen.

Alle appartementen krijgen 2 slaapkamers. Kies je voor een van de grotere appartementen, dan kun je desgewenst van een deel van de woonkamer een derde slaapkamer creëren. Handig als je een groot gezin hebt of regelmatig logees over de vloer krijgt. Parkeren doe je op het eigen terrein, voor het gebouw. Hier komen meer dan voldoende parkeerplekken waar ook bezoekers gebruik van kunnen maken. Ook heeft elk appartement een eigen buitenruimte en een privé berging.

Meer informatie over dit project? Lees er alles over op broekerpoort.nl. 

Voor een advies over de hypotheek kunt u vrijblijvend bij ons langskomen voor een gesprek. Wij helpen u graag met de mogelijkheden.
Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Most Recent Projects

Start met typen en druk op Enter om te zoeken