9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Landgoed Wickevoort – De Orangerie

Een Orangerie is van oorsprong een gebouw met een hoop glas en een grote open ruimte waarin ’s winters planten staan die in de zomer buiten worden gezet. Dit concept is vertaald in de Orangerie van Wickevoort. Het gebouw oogt luchtig en open. De appartementen in de Orangerie zijn zeer ruim en licht. De grote glazen gevels en de zeer grote buitenruimtes zorgen ervoor dat er een maximale relatie is met buiten. Ook heb je hierdoor een weids en schitterend uitzicht op de zeer groene omgeving en de ringvaart.

Het is bijna zover! De online verkoop van de eerste woningen en appartementen in Wickevoort gaat binnenkort van start. Lees hier meer hoe het proces naar de start verkoop verloopt.

De Orangerie is gebouwd in een U-vorm. Hierdoor ontstaat er een prachtig groen binnenhof dat een verbinding heeft met het vele groen rond het gebouw. Veilig parkeren doe je uit het zicht in de eigen ondergrondse parkeergarage. In de parkeergarage heeft elk appartement ook nog een extra aparte berging.

De appartementen worden energie neutraal uitgevoerd met een EPC = 0. De zonnepanelen op het dak, de uitstekende isolatie met automatisch geregelde ventilatie, de vloerverwarming met warmtepomp die de ‘ouderwetse’ cv-ketel vervangt en je appartement in de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel houdt, de standaard elektrisch bedienbare screens op de zonbelaste ramen. Al deze maatregelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat, zijn goed voor het milieu en geven lage energielasten.

Jouw appartement heeft daarnaast een hoog afwerkingsniveau waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van duurzame producten. Bovendien wordt het appartement zeer compleet opgeleverd met vele extra’s.

Voor een advies over de hypotheek kunt u vrijblijvend bij ons langskomen voor een gesprek. Wij helpen u graag met de mogelijkheden.
Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Most Recent Projects

Start met typen en druk op Enter om te zoeken