9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Landgoed Wickevoort – Hagen

Half vrijstaand landhuis

Schitterend gelegen in woonveld Hagen, vlak naast de bosgordel, liggen twaalf half vrijstaande landhuizen. Het woonoppervlakte van deze landhuizen is ca. 180 m2 GBO.

Indeling en afwerking
Via een ruime entree kom je in een grote woonkeuken, een woonkamer met een heerlijk zitgedeelte en een aparte eetkamerhoek. Op de begane grond bevindt zich ook een grote berging. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een grote badkamer en een technische ruimte. Op de tweede verdieping zijn wederom twee ruime slaapkamers en een grote bergingskamer. De landhuizen kennen een luxueuze afwerking met onder andere houten kozijnen, verdiepingshoge deuren, een mooi afgewerkte badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en tweede toilet van modern sanitair, een schitterende Siematic keuken met spoeleiland, vloerverwarming én vloerkoeling.

De woning kent twee indelingsvarianten. De indeling zoals hierboven beschreven is variant 1. Indeling variant 2 heeft een tweede badkamer op zolder en op de eerste verdieping een aparte wasmachine en drogerruimte.

Buitenruimte en duurzaamheid
In de grote tuin, omgeven door hagen, bevinden zich twee eigen parkeerplekken. Het landhuis is gasloos en heeft zonnepanelen op het dak. Daarnaast heeft de woning een pergola in de tuin met zonnepanelen. Het landhuis wordt uitgevoerd als een zeer energiezuinige Nul op de Meter woning. Wil je je woning vergroten of wijzigen, de badkamer op de eerste verdieping naar de voorkant verplaatsen en een grote slaapkamer creëren? Dit kan uiteraard via de woonwensenlijst.

Voor een advies over de hypotheek kunt u vrijblijvend bij ons langskomen voor een gesprek. Wij helpen u graag met de mogelijkheden.
Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Most Recent Projects

Start met typen en druk op Enter om te zoeken