9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Aandacht geven aan je hypotheek.

 In Uncategorized

Aandacht geven aan je hypotheek.

(gepubliceerd in het Haarlems Dagblad op 29 juni 2013)

Nu het stof is neergedaald inzake de nieuwe wetgeving is het wijs aandacht te geven aan de hypotheek. Iedere maand gaat gemiddeld ruim een kwart van het bruto inkomen naar de bruto hypotheeklasten. De overheid is druk op zoek naar bezuinigingen, wellicht kunt u ook fors bezuinigen.

Afgelopen maandag 1 juli waren we halverwege het jaar 2013, wellicht tijd om uw goede voornemens alsnog uit te voeren? Maak gebruik van de lage rentestand, bezuinig en zorg er tegelijkertijd voor dat de hypotheek voldoet aan uw wensen anno 2013.

Er bestaan zeer royale overgangsregelingen voor bestaande hypotheken. Denkt u hierbij aan de hypotheekvorm (aflossingsvrij mag bijvoorbeeld nog steeds), maar ook de inkomensnorm ligt ruimer voor bestaande situaties.

Laat direct ook uw overlijdensrisicoverzekering checken, goede kans dat het voordeliger kan. Vergis u niet, u voordeel kan behoorlijk oplopen. 20 jaar lang € 30,- voordeel scheelt u € 7.200,–.

Dus, pak de telefoon, bel 023 – 8 200 300 en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij helpen u graag en er zijn geen kosten verbonden aan het eerste informatieve gesprek.

Als u aandacht geeft aan uw hypotheek, geef ik graag aandacht aan u.

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken