9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Goed hypotheekadvies…best wel belangrijk!

 In Uncategorized

Goed hypotheekadvies…best wel belangrijk!

Een kwart tot een derde deel van het bruto inkomen gaat iedere maand opnieuw naar de hypotheek. Dat is best veel. Toch kom ik nog zeer regelmatig mensen tegen die niet bereid zijn om hier een keer een vrije middag voor te nemen. Een vrije middag om te shoppen, om lekker met vriendinnen naar de sauna te gaan, desnoods naar de tandarts… maar voor een hypotheekadvies?? Nee, dat niet.

Ik begrijp dat hypotheken minder leuk zijn dan die sauna. Maar hoe lang geleden heeft u voor het laatst gekeken naar uw hypotheek? Zijn uw wensen nog gelijk aan toen u de woning kocht? Zet voor u zelf op een rij waaraan de hypotheek minimaal dient te voldoen. Denkt hierbij aan de gegarandeerde aflossing op einddatum, de hoogte van de risicoverzekering en de situatie bij arbeidsongeschiktheid. Is de situatie helder en naar de zin, super. Is het niet helder, zijn uw wensen anders of zijn is uw huidige situatie verandert? Neem dan echt een keer een vrije middag of ochtend. U zult er geen spijt van krijgen.

Dankzij de pensioenoverzichten is de situatie veel beter in kaart te brengen. De overlijdensrisicoverzekeringen zijn veel voordeliger en de bankspaarhypotheek met gegarandeerde vermogensopbouw (en zonder kosten) bestaat pas 2 jaar.

Dus, bijt door de zure appel en bel voor een afspraak!

Ik wens u een goed weekend.

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken