9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Even voorstellen : Bas Wassenberg

 In Uncategorized

Even voorstellen : Bas Wassenberg, columnist Hypotheken.

Bas Wassenberg is directeur en eigenaar van Bèta Financiële Diensten en zal iedere week iets vertellen over de ontwikkelingen op het hypotheekgebied. Bas Wassenberg heeft 16 jaar gewerkt bij een hypotheekadviesketen met vestigingen in Haarlem, Hoofddorp en op Schiphol, waarvan de laatste 12 jaar als directeur. In december 2009 heeft hij Bèta Financiële Diensten opgestart in Haarlem. We stellen hem een aantal vragen.

Waarom een column?

Er valt zoveel positiefs en informatiefs te vertellen over mijn vak. Ik lees helaas te vaak negatieve stukken en soms ook halve waarheden, waaraan ik me erger. Mijn uitdaging is iedere week de lezer te informeren over het “vak” hypotheken.

Waar moet een goede hypotheek aan voldoen?

Een goede inventarisatie. Vaak is er bijvoorbeeld een partner pensioen via het werk geregeld en zijn er mensen dubbel verzekerd bij overlijden. Ook kom ik juist het tegenovergestelde tegen waarbij er teveel is gelet op de maandlast en te weinig op de inhoud. Bespreek met de adviseur wat uw wensen zijn en welke risico’s u wel en niet wilt afdekken.  Bedenk dat er gemiddeld iedere maand meer dan 25% van het inkomen op gaat aan de hypotheek, mijns inziens een goede reden om er een keer goed voor te gaan zitten en er een vrije middag voor te plannen. 1x door de zure appel heen bijten dus.

Waarom Bèta Financiële Diensten?

Bèta Financiële Diensten werkt volledig provisieloos. Hierdoor is er geen belangenverstrengeling meer richting een bank, verzekeraar of product. We nemen de tijd voor een goede inventarisatie en hebben ervaren en goed opgeleide adviseurs die het u helder kunnen uitleggen. Tot slot werken we “no cure, no pay”. U kunt een vrijblijvende afspraak maken via info@betafd.nl of bel 023 – 8 200 300.

 

Showing 4 comments
 • Mr WordPress
  Beantwoorden

  Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

 • Lisenka
  Beantwoorden

  Goedemorgen Bas Wassenberg. Welkom in Blog-land. Kenmerk van een blog/column is dat je er iets vlots en toegankelijks van maakt. Volgens mij is je boodschap de moeite waard, maar ik zou nog een beetje werk maken van de ‘verpakking’. En wie is “We”? (..stellen hem een aantal vragen). Ik weet niet wie deze tekst geschreven heeft, maar het kan iets aantrekkelijker, zonder dat je populair moet gaan doen. In mijn opinie moet je er nog even goed naar kijken en iets aan de schrijfstijl gaan(laten) doen.

  Met vriendelijke groet,
  Lisenka Pechtold
  Blogger en voormalig journalist
  (voor de goede orde, ik zit niet om een baantje verlegen, dit is echt een goedbedoeld advies)

  • baswassenberg
   Beantwoorden

   Lisenka, dank je wel voor je tips. Je was razendsnel, je reageerde terwijl ik mijn blog aan het oprichten was. Zal proberen zo goed mogelijk mijn vak minder saai over de bühne te brengen.. 🙂

   “We” is trouwens het Haarlems Dagblad die zaterdag dit interview heeft gepubliceerd.

   Groeten uit Haarlem.
   Bas

   • Lisenka
    Beantwoorden

    Het ziet er al vlotter uit. Succes met de ‘winkel’ en goede zaken!

    Hartelijke groet,
    Lisenka

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken