9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wilt u verzekeringen met of zonder provisie?

 In verzekeringen

Wij realiseren dat het een rotklus is, maar wanneer heeft u voor het laatst naar uw verzekeringspakket gekeken?  En wanneer heeft uw assurantie tussenpersoon u voor het laatst gebeld dat uw verzekeringen voordeliger kunnen?

Als u de afgelopen 3 jaar niet gebeld bent zou het kunnen dat het huidige provisiestelsel bij schadeverzekeringen de boosdoener is. Een assurantie tussenpersoon wordt namelijk financieel “gestraft” indien hij zijn cliënten een verzekeringspakket met een lagere premie aanbiedt. Een 20% lagere premie betekent ook direct 20% minder omzet (provisie) en in de toekomst minder opbrengst bij verkoop van zijn assurantieportefuille (lees: minder pensioen). In wezen is het zo, hoe beter uw tussenpersoon zijn best voor u doet, hoe lager zijn verdiensten. En dat is vreemd.

Dit zou u anders moeten willen.

Er is een helder en transparant alternatief. Bij Bèta Financiële Diensten verdienen we niets aan uw verzekeringen. Wij brengen u maandelijks kosten in rekening voor het beheer van uw schadeverzekeringen. Dit is een vast bedrag (€ 12,50), ongeacht de hoogte van de premie en ongeacht het aantal verzekeringen in het pakket. Door vervolgens uw verzekeringen (opstal, inboedel, auto, rechtsbijstand, reis, WA, etc.) provisievrij te maken verdient u deze maandelijkse kosten al snel terug.  Tevens is het transparant. U weet wat wij aan u verdienen en wat we daarvoor doen en daar houden wij bij Bèta Financiële Diensten van. Mocht er vervolgens in de toekomst blijken dat het ergens voordeliger kan, dan kunnen wij dat voor u regelen zonder dat wij in ons eigen vingers snijden.

Probeer ons eens uit. Bel, mail of kom langs. U bent welkom op de Zijlweg 61 in Haarlem.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken