9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Scheiden (verbreken samenleving) doe je samen

 In echtscheidingen

Soms zijn beide partners het er over eens, samen verder gaat niet meer. Per 12 mei helpt Bèta Financiële Diensten u bij het maken van het ouderschapsplan, het echtscheidingsconvenant of de beëindigingsovereenkomst samenlevingscontract indien u niet getrouwd bent.

Wij doorlopen gezamenlijk het proces tot en met de inschrijving in het echtscheidingsregister en wij kunnen tegelijkertijd aangeven of het voor één van beiden mogelijk is om te kunnen blijven wonen in de huidige woning en wat hier de financiële gevolgen van zijn.

Onze medewerkster Birgit van Greunsven is Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) en zal u samen begeleiden en er alles aan doen om het proces vlot te laten verlopen. Birgit helpt u bij het opstellen van de ouderschapsplan, het convenant maar zal ook zorgen dat het verzoek tot echtscheiding bij de rechtbank komt en uiteindelijk wordt ingeschreven bij de gemeente. Alle vragen betreffende de woning, hypotheek, polissen en opgebouwd pensioen kunt u direct bij Birgit neerleggen. Zij zal zorgen dat u hier duidelijk antwoord op zult krijgen.

Hoe vlotter dit proces verloopt, hoe minder tijd u kwijt bent aan negatieve energie.

Wilt u een kennismakingsgesprek met Birgit, bel dan 023-8200300.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken