9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Scheidingsplanner, een veelzijdig beroep!

 In echtscheidingen

Bij een scheiding heeft u 3 “loketten”. U kunt naar een advocaat, een mediator of naar een scheidingsplanner. Bent u het behoorlijk met elkaar oneens (“vechtscheiding”) dan kunt u het beste een advocaat inschakelen. U kunt zich voorstellen dat dit niet de voordeligste route is, maar soms helaas onontkoombaar. Denkt u er samen uit te kunnen komen is een mediator of de scheidingsplanner vaak een voordeligere optie.

De Scheidingsplanner Haarlemmermeer begeleid tegen een vooraf (!) vastgesteld tarief een echtscheiding. Deze volledige begeleiding omvat o.a. mediation, het opstellen van het ouderschapsplan,  de alimentatieberekeningen,  het schrijven van het convenant, het indienen van het verzoek echtscheiding bij de rechtbank en de inschrijving in de burgerlijke stand. Omdat de adviseurs van de Scheidingsplanner Haarlemmermeer een financiële achtergrond hebben zal de financiële paragraaf (pensioen, hypotheek, polissen, kredieten etc.) uitvoerig besproken worden. Een belangrijk onderdeel dat bij een mediator of een advocaat te vaak onderbelicht blijft.

“Ervaring leert dat indien de scheiding goed verloopt, ook de periode na de echtscheiding soepeler verloopt. Dat is voor iedereen prettig, niet in de laatste plaats voor de betrokken kinderen.”

Aan de Boslaan 4 in Hoofddorp staan Birgit van Greunsven en Martine Glebbeek klaar om u te helpen. Aan het eerste kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden. U kunt Birgit en Martine  bereiken via 023-205 2010.

Gratis boekje “Help, ik ga scheiden!”.

Via onze website www.scheidingsplanner.nl of via de website van Bèta Financiële Diensten (www.betafd.nl) kunt u het gratis boekje “Help, ik ga scheiden!” opvragen. Deze wordt in een neutrale envelop aan u toegezonden. Voor specifieke vragen maar ook voor het opvragen van het boekje kunt u ons ook bereiken per mail; Haarlemmermeer@scheidingsplanner.nl.

Dit bericht is geplaatst door Bas Wassenberg in de goed wonen van 19 september 2015.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken