9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Samen scheiden? Een nieuwe start!

 In echtscheidingen

Scheiden is ingewikkeld. Er moeten afspraken worden gemaakt over de kinderen en alimentatie maar ook over het huis, de hypotheek en het pensioen. Vervolgens moet dit goed omschreven worden in een ouderschapsplan en het convenant. En dat in de periode waarbij je wel eens lekkerder in je vel hebt gezeten.

Dat hier goede begeleiding bij nodig is lijkt mij evident.

Alles mag.

Het is een pre als diegene die de scheiding begeleidt naast juridische kennis en ervaring op het gebied van mediation ook een financiële achtergrond heeft. De consequenties van financiële keuzes kunnen dan direct inzichtelijk worden gemaakt. Het bijzondere bij echtscheidingen is dat je (bijna) alles samen mag overeenkomen. Pas als u er samen niet uitkomt zal de rechter volgens “de regeltjes” een uitspraak doen. Er zijn dus veel mogelijkheden om aan ieders wensen tegemoet te komen door zaken uit te ruilen.

“Let wel op of de gemaakte afspraken worden geaccepteerd door de belastingdienst om een belastingaanslag in de toekomst te voorkomen.”

Een nieuwe toekomst.

De Scheidingsplanner Haarlemmermeer kan helpen. Birgit van Greunsven en Martine Glebbeek zullen u begeleiden naar goede afspraken en leggen dit vast in het convenant, ouderschapsplan en een financieel plan. Scheiden van A tot Z bij 1 loket. Heeft u vragen of kent u iemand die begeleiding kan gebruiken, dan kunt u bellen met Birgit of Martine. Uiteraard wordt uw telefoontje vertrouwelijk behandeld. Ook kunt u zonder kosten het scheidingsboekje “een nieuwe start” bestellen. Bel 023-205 2010 voor meer informatie of kijk op www.scheidingsplannerhaarlemmermeer.nl

Goed weekend,

Bas Wassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken