9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wooninspiratiedag en Wooncafé 023

 In Geen categorie

Vooruitlopend op de landelijke NVM Open Huizen Dag kunt u de komende dagen op verschillende locaties inspiratie op doen en informatie inwinnen.

Zo wordt op 2e Paasdag van 12.00 uur tot 17.00 uur voor de 6e keer de Wooninspiratiedag georganiseerd bij Master Totaalinrichting aan de Dirk Storklaan 65 in Hoofddorp. U treft daar letterlijk “alles op het gebied van wonen” aan. Via de website (www.wooninspiratiedag.nl) kunt u een afspraak inplannen bij één van de vele deelnemende bedrijven.

Enkele dagen later, donderdagavond 31 maart 19.00 uur bent u bij de Jopenkerk in Haarlem welkom voor een informatieavond. Tijdens het Wooncafé 023 wordt het onderwerp “kan ik verhuizen” toegelicht. Notaris, makelaar en de Rabobank zijn daar aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt parkeren in de Raaks garage.

Uiteraard is ook Bèta Financiële Diensten bij beide evenementen aanwezig om vragen te beantwoorden. Denkt u hierbij aan vragen over de maximale hypotheek, de lage rente, de maandlast, maar ook aan vragen over de mogelijkheden om uw hypotheek over te sluiten, het financieren van verkoopverlies of de wettelijke overgangsregeling hypotheken. Vraagt u maar raak. Ik ben er toch. 😉

Bij beide evenementen geldt dat de toegang gratis is en u wordt voorzien van een hapje en een drankje. Alles om u te inspireren op het gebied van wonen. Aanmelden mag via info@betafd.nl, maar u bent ook welkom zonder aan te melden. Graag tot van de week.

Vrolijk Pasen,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken