9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Scheidingscafé 5 april in Hoofddorp.

 In Geen categorie

U weet niet zeker of u verder wilt met uw partner. Wat uw situatie ook is, als u overweegt te gaan scheiden verandert uw toekomstbeeld van het ene op het andere moment. Wat eerst vanzelfsprekend was, is dat nu niet meer.

Wist u dat het aantal mensen dat uit elkaar gaat de afgelopen jaren aanzienlijk is gestegen? Het aantal thuiswonende kinderen dat hiermee te maken krijgt wordt geschat op zo’n 70.000 per jaar. Op juridisch en financieel gebied komen er heel wat vragen naar boven. Met al deze vragen willen wij u graag helpen. Hoe fijn is het als iemand de scheiding juridisch goed kan begeleiden en die financieel goed onderlegd is, of een notaris die alles weet over Personen- en Familierecht en het Erfrecht. Een nieuwe start maken en de financiële consequenties duidelijk op een rij.

Herkent u zich hierin, of kent u iemand in uw omgeving die met deze vragen zit? Dan bent u van harte welkom bij het Scheidingscafé Haarlemmermeer op dinsdag 5 april a.s. van 16.00 uur tot 19.00 uur bij Restaurant l’Hirondelle aan de Boslaan 7 te Hoofddorp. Deze bijeenkomst is kosteloos en vrijblijvend. Hier zullen onderstaande experts aanwezig zijn om korte presentaties te geven en daarna vragen te beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje.

Avis & Van Riel Advocaten, Gopisingh Van Os Notarissen en De Scheidingsplanner Haarlemmermeer.

U kunt zich gratis en vrijblijvend aanmelden via één van de deelnemende experts!

Goed weekend,

Bas Wassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken