Steenrijk en straatarm tegelijk!

Veel gepensioneerden herkennen zich in de volgende situatie. Een woning (bijna) vrij van hypotheek en een klein pensioen. Uw geld zit in de stenen, maar u wilt niet verhuizen. Uw pensioen is voldoende voor de dagelijkse boodschappen maar niet toereikend om wat extra’s te kunnen doen.

Daar is nu eindelijk een oplossing voor.

Dus, wilt u uw woning verbouwen, uw kinderen een schenking doen of een wereldreis maken? Wellicht wilt u zorg inkopen of uw pensioen iedere maand aanvullen met een netto bedrag? Dit is nu allemaal mogelijk.

Uw inkomen is bij deze hypotheek niet van belang, wel uw leeftijd (vanaf ± 70 jaar) en de (over)waarde van uw woning. Hoe meer overwaarde u heeft en hoe ouder u bent hoe gunstiger de Verzilverhypotheek voor u uitpakt.

Deze hypotheekvorm is niet interessant als uw pensioeninkomen toereikend is om een hypotheek via de “gewone” weg te regelen of als u slechts een beperkte overwaarde heeft.

Herkent u zich hierin of kent u iemand in deze situatie? Wilt u weten hoe de Verzilverhypotheek werkt en of deze iets voor u is? Kent u iemand voor wie dit interessant kan zijn? Neem contact op met Bèta Financiële Diensten via onze website (www.betafd.nl) of op telefoonnummer 023 – 8 200 300. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Bas Wassenberg

Plaats een reactie