9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Steenrijk en straatarm tegelijk!

 In huis, hypotheken

Veel gepensioneerden herkennen zich in de volgende situatie. Een woning (bijna) vrij van hypotheek en een klein pensioen. Uw geld zit in de stenen, maar u wilt niet verhuizen. Uw pensioen is voldoende voor de dagelijkse boodschappen maar niet toereikend om wat extra’s te kunnen doen.

Daar is nu eindelijk een oplossing voor.

Dus, wilt u uw woning verbouwen, uw kinderen een schenking doen of een wereldreis maken? Wellicht wilt u zorg inkopen of uw pensioen iedere maand aanvullen met een netto bedrag? Dit is nu allemaal mogelijk.

Uw inkomen is bij deze hypotheek niet van belang, wel uw leeftijd (vanaf ± 70 jaar) en de (over)waarde van uw woning. Hoe meer overwaarde u heeft en hoe ouder u bent hoe gunstiger de Verzilverhypotheek voor u uitpakt.

Deze hypotheekvorm is niet interessant als uw pensioeninkomen toereikend is om een hypotheek via de “gewone” weg te regelen of als u slechts een beperkte overwaarde heeft.

Herkent u zich hierin of kent u iemand in deze situatie? Wilt u weten hoe de Verzilverhypotheek werkt en of deze iets voor u is? Kent u iemand voor wie dit interessant kan zijn? Neem contact op met Bèta Financiële Diensten via onze website (www.betafd.nl) of op telefoonnummer 023 – 8 200 300. De kosten van het eerste gesprek nemen wij voor onze rekening.

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken