9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Hypotheken nu al zonder afsluitprovisie!

 In Uncategorized

In 2013 moeten alle hypotheken verstrekt worden zonder provisiebelang voor de tussenpersoon. Dit betekent geen afsluitprovisie in de hypotheekofferte via de tussenpersoon, maar ook geen provisies in aanvullende producten. Denkt u hierbij aan uw overlijdensrisicoverzekering, woonlastenverzekering en de kapitaalverzekering.
Wat zijn de positieve gevolgen voor u? Naast de veel lagere premie, heeft de tussenpersoon geen financieel belang bij product A of B. Het advies is veel zuiverder en voordeliger. Voorbeeld ; Een overlijdensrisicoverzekering van € 250.000,- die u via internet bij Ohra kunt afsluiten voor € 86,94 per maand, kost provisievrij via de tussenpersoon € 45,29, een verschil van € 14.994,– netto over 30 jaar! En dan heb ik het alleen nog maar over de overlijdensrisicoverzekering.
Er zijn een aantal partijen in de markt die al overgestapt zijn op het provisievrij werken, waaronder Bèta Financiële Diensten. Tegenover de genoemde voordelen, waaronder het ontbreken van de afsluitprovisie, moet u rekening houden met het betalen van de tussenpersoon voor het afsluiten van de hypotheek en de verzekeringen. Ik kan u echter uit ervaring verzekeren dat deze kosten een stuk lager zullen zijn!
Ik wens u een prettig weekend,
Bas Wassenberg
Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl
vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken