9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Nu een huis kopen of nog even wachten??

 In Uncategorized

Afgelopen dinsdagavond 3 april vanaf 19.00 uur gaf ik een presentatie (toegang gratis) op de Frieslandlaan 1 in Haarlem over bovenstaand onderwerp. Ik werd bijgestaan door Eric de Graaff van de landelijke NVM-organisatie, kandidaat-notaris Angeline Oosterbaan van notaris Maatschap Batenburg, Ciska Mostert van de Rabobank en José Bakx van Overspaern Makelaardij.

Wacht u op een mogelijke verdere daling van de huizenprijs of is het verstandiger nu te kopen met de lage overdrachtsbelasting? Maakt u de keuze om een hypotheek af te sluiten tegen de huidige lage rente, of wacht u op een eventuele beslissing betreffende de renteaftrek? Kiest u voor de hoge grens van Nationale Hypotheek Garantie en maakt u gebruik van de nog beschikbare startersleningen of maakt u juist optimaal gebruik van de mogelijkheid om lang te onderhandelen voor de laagste prijs? Of is het een en ander te combineren?

Interessante vraagstukken die dinsdag 3 april aan bod kwamen. U bent van harte welkom, maar meldt u zich s.v.p. wel even aan (info@betafd.nl) i.v.m. de catering. Wij zorgen dat u naar huis gaat met antwoorden op uw vragen.

Ik wens u een goed weekend en tot dinsdagavond?

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken