9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Oversluiten hypotheek kan nog steeds, ook als u een aflossingsvrije hypotheek heeft.

 In Uncategorized

Oversluiten hypotheek kan nog steeds, ook als u een aflossingsvrije hypotheek heeft.

(gepubliceerd in het Haarlems Dagblad op 18 mei 2013)

De hypotheekrente is fors gedaald.  De rente voor 10 jaar vast is gezakt tot de psychologische 3,9%.  Ook de tarieven voor 20 jaar vast (v.a. 4,45%) en 30 jaar vast (v.a. 4,75%) zijn historisch laag. Door de lage rente is er meer mogelijk op het inkomen. Het herfinancieren van een woning wordt hierdoor steeds aantrekkelijker.

Heeft u op dit moment een aflossingsvrije hypotheek? Wist u dat u een aflossingsvrij hypotheek “mee kunt verhuizen” naar een andere bank en/of andere woning? Heeft u een kapitaalverzekering van na 14 september 1999? Ook na 1 april 2013 is het mogelijk om deze polis om te zetten naar de aantrekkelijke bankspaarrekening. Dit geldt ook voor alle woekerpolissen, mits er een zogenaamde KEW clausule op de polis staat. Informeer bij ons naar uw mogelijkheden.

Korte rente vaste periode?

Wellicht heeft u goede redenen om de rente kort vast te zetten. De rente zakt dan zelfs onder de 3% ! Bijvoorbeeld 3 jaar vast 2,95% (tot 60% marktwaarde) of ± 2,5% variabel.

Wilt u weten of u ook voor bovenstaande tarieven in aanmerking komt, stuur ons een mailtje (info@betafd.nl) of bel gewoon 023 – 8 200 300. Wij helpen u graag,

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken