9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wonen op Landgoed Wickevoort

Wat zijn uw financiële mogelijkheden?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten of u hiervoor in aanmerking komt en wat de kosten zullen worden. Wij zoeken dit graag voor u uit en geven u een onafhankelijk en duidelijk advies. Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring, zijn kundig en gediplomeerd. Veel belangrijker nog, ze hebben passie voor ons werk. U bent welkom in onze vestigingen Haarlem en Hoofddorp.

Waarom uw hypotheek via Bèta?

  • Eerste gesprek altijd op onze kosten in vestiging Haarlem of Hoofddorp!
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Rentekorting op uw hypotheek
  • Vast contactpersoon

Wij kunnen iedereen helpen:

  • Ook indien u korter dan 3 jaar zelfstandig bent, meer dan 2 ondernemingen hebt.
  • Ook indien u 100% van uw overwaarde wil overbruggen
  • Ook als u in scheiding ligt en deze nog niet uitgesproken is door de rechtbank

Hoe gaan wij te werk?

Onafhankelijk, ruime keuze

Volledig onafhankelijk doen wij zaken met alle grote geldverstrekkers in Nederland. Natuurlijk de bekende banken zoals de Rabobank, ING Bank, SNS Bank en de ABN AMRO. Ook kunt bij ons terecht als u een hypotheek wilt bij de verzekeraars Aegon, Nationale Nederlanden, Delta Lloyd en ASR. Tot slot zijn er nog wat minder bekende partijen op de markt waar wij zaken mee doen. Denkt u hierbij aan Florius, Obvion, BLG, Munt Hypotheken, Syntrus, Woonfonds, Lloyds, BijBouwe en Hypotrust.  Voldoende keuze dus.

Eerste gesprek is vrijblijvend

Wij bij Bèta Financiële Diensten willen het graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor al onze clienten door een vast tarief af te geven in ons eerste kennismakingsgesprek. Aan het eerste gesprek zitten geen kosten en/of verplichtingen. Of u nou een hypotheek aanvraagt voor uw eerste startersappartement of juist doorstroomt naar een twee onder een kap, of een vrijstaande villa wilt aankopen. Wij zullen iedereen die bij ons binnenkomt gelijk behandelen. En zullen u nooit verrassen met een hoge rekening achteraf.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend gesprek in met één van onze adviseurs door te bellen naar 023 – 8 200 300 of hiernaast het formulier in te vullen.

Informatie woningaanbod

De Orangerie
De Orangerie

Afspraak maken

Wij zijn u graag van dienst, maak een afspraak via onderstaand formulier of bel:

023 – 8 200 300

Plan een afspraak

Start met typen en druk op Enter om te zoeken