9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Alleen scheiden

 In echtscheidingen, hypotheken, verzekeringen

Helaas is het niet altijd mogelijk het scheidingstraject samen met uw partner te doorlopen. Een van de partners kan dit te emotioneel vinden of bang zijn dat de eigen belangen niet goed behartigd worden. Wat de reden ook is, wij begrijpen het als geen ander als u voor een individueel traject wilt kiezen.

Als u of uw partner geen basis ziet voor een gezamenlijke scheiding kunt u de Scheidingsplanner inschakelen om uw belangen volledig te behartigen. Wij zijn uw vertrouwenspersoon en nemen u het gehele proces uit handen, inclusief het contact met de adviseur of advocaat van uw partner. Ons uitgangspunt is dat wij proberen zoveel mogelijk in overleg met de andere partij tot afspraken te komen. Zo worden uw belangen volledig behartigd en staat u toch beiden achter de gemaakte afspraken. En dat blijkt vaak bij te dragen aan een goede verstandhouding tussen u en uw ex-partner na afloop van het huwelijk. Iets wat, zeker als er kinderen zijn, heel belangrijk is. Maar ook zelf komt u op deze manier met een positiever gevoel uit de scheiding dan wanneer er strijd is geweest. En dat maakt het een stuk prettiger om op een positieve manier uw leven weer op te pakken.

Mocht het, ondanks alle inzet, echt niet lukken om in overleg te treden met uw partner, dan is een gang naar de rechter onvermijdelijk. Ook in dat geval zorgt de Scheidingsplanner voor alles wat hierbij komt kijken. Want een goede afwikkeling van uw scheiding is de beste basis voor uw verdere leven.

Neem contact op via 023 – 205 20 10.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken