9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Eigen huis, hypotheek en echtscheiding.

 In echtscheidingen, huis, hypotheken

Bij een (echt)scheiding komt er in een relatief korte periode enorm veel op u af. Nadat één van de partners de woning heeft verlaten krijgt u maximaal 24 maanden de tijd om de hypotheek fiscaal correct te regelen. Na deze periode is meestal de helft van de hypotheekrente niet meer aftrekbaar. Om uw hypotheek correct te regelen dient er eerst een gezamenlijk convenant te liggen.

Door de overname van De Scheidingsplanner Haarlemmermeer is Bèta Financiële Diensten in staat om tegen een vast tarief uw (echt)scheiding van A tot Z te begeleiden. Dit tarief omvat alle kosten, inclusief de kosten van de rechtbank. De begeleiding omvat o.a. tot 6 uur mediation, het opstellen van het ouderschapsplan, de alimentatieberekening en het schrijven en indienen van het convenant bij de rechtbank.

Tegelijkertijd kijkt een van de financieel adviseurs van Bèta Financiële Diensten mee naar de mogelijkheden op het gebied van de eigen woning. Is het mogelijk om de woning en de hypotheek op één van beider namen te zetten? Bij het opstellen van het convenant en het vaststellen van de alimentatie kan hier al rekening mee gehouden worden.

Bevindt u zich in deze situatie of kent u iemand die in deze situatie verkeert, bel ons gerust. Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Als u wilt kunt u bij ons het boekje “help, ik ga scheiden” kosteloos opvragen om alles thuis eerst rustig door te lezen. De Scheidingsplanner Haarlemmermeer is bereikbaar op 023-205 20 10 of u kunt hier een afspraak maken.

U bent welkom bij De Scheidingsplanner in Hoofddorp of bij ons (Bèta Financiële Diensten) op de Zijlweg 61 in Haarlem maar ook op de Boslaan 4 in Hoofddorp.

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken