9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

En je dacht dat het zo goed was geregeld?!

 In echtscheidingen

Goedkoop is duurkoop. Het is een oud gezegde met een hoog actualiteitsgehalte. Ook als het om scheiden gaat. In tijden van crisis wordt er op veel dingen bezuinigd, ook op scheidingen. Een goed geregelde scheiding kost ogenschijnlijk veel geld en soms is dat er gewoon niet. Zo simpel is het.

Dus wat doe je als je in tijden van financiële krapte je scheiding toch snel wilt regelen? Je gaat op zoek naar goedkope mogelijkheden. Een internetscheiding, bijvoorbeeld, in 3 tot 4 weken geregeld. Je vult een formulier in en alle documenten gaan via de email over en weer. Nauwelijks persoonlijk contact. Je ziet wel hoe het afloopt, laat het maar allemaal snel voorbij zijn….

Heel begrijpelijk, maar helaas gaan in de praktijk veel van de op deze manier geregelde scheidingen mis. Natuurlijk snappen wij dat u liever minder dan meer betaalt. Maar een goed geregelde scheiding levert veel op en bespaart veel ellende achteraf.

Daarom, en hier is weer zo’n oud gezegde dat nog steeds hout snijdt: bezint eer ge begint. Wij ervaren dat veel mensen die op een goedkope en ogenschijnlijk snelle manier scheiden, uiteindelijk toch vaak bij De Scheidingsplanner terechtkomen. Voor een herberekening van de scheiding, voor financieel advies en voor de noodzakelijke juridische ondersteuning.

Ons advies is dan ook: gedegen en deskundig advies kan in eerste instantie kostbaar lijken en het scheidingsproces voor je gevoel vertragen, maar uiteindelijk ben je goedkoper uit en bespaar je jezelf veel ellende achteraf. Alleen met een goed geregelde scheiding kun je het verleden echt achter je laten. U kunt De Scheidingsplanner Haarlemmermeer bereiken op telefoonnummer 023 – 205 20 10.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken