9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Samen Scheiden!

 In echtscheidingen

We komen er samen uit
U en uw partner willen de scheiding graag samen en in goed overleg regelen. En dat heeft veel voordelen! Onze ervaring leert dat scheidingen die in gezamenlijk overleg worden afgewikkeld, soepeler verlopen. Maar ook dat beide partners na afloop met een prettiger gevoel op het scheidingstraject terugkijken en de scheiding beter kunnen afsluiten. Belangrijk bij een gezamenlijke scheiding is dat u zich allebei goed gehoord voelt en dat u beiden achter de gemaakte afspraken staat. Zodat u het uiteindelijk volledig eens bent met de manier waarop het vermogen wordt verdeeld. Of hoe de zorg voor de kinderen wordt geregeld. En natuurlijk alle andere zaken die voor u van belang zijn. Op dit moment, maar vooral ook voor uw verdere leven!

Onafhankelijk en onpartijdig
De Scheidingsplanner heeft zeer veel ervaring met het begeleiden van gezamenlijke scheidingen. De Scheidingsplanner is onafhankelijk, onpartijdig en zoekt samen met u naar een voor beide partijen zo gunstig mogelijke oplossing. Zodat u de scheiding op een prettige manier kunt afwikkelen en met een goed gevoel weer verder kunt. Want wij kijken verder dan alleen dit ene moment.

Oog voor de toekomst
Met aandacht voor de belangen van beide partijen zorgt de Scheidingsplanner voor maatwerk. Wij doorlopen samen met u alle juridische en financiële aspecten die bij uw scheiding van belang zijn. En wij komen met concrete, constructieve oplossingen voor de lange termijn. Op basis daarvan stellen we een Scheidingsplan® op, op maat gesneden voor uw situatie en in begrijpelijke, heldere taal. Dit Scheidingsplan® vormt de basis voor de verdere afwikkeling van uw scheiding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, nu en in de toekomst.

U kunt de Scheidingsplanner Haarlemmermeer bereiken via 023 – 205 20 10. Birgit van Greunsven en Martine Glebbeek staan voor u klaar.

Goed weekend,

Bas

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken