9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Ik ga scheiden, wat nu?

 In echtscheidingen, hypotheken

Wellicht hebt u het zien aankomen. Wellicht kwam het volkomen onverwacht. Hoe dan ook; uit elkaar gaan is meestal een emotionele gebeurtenis. Er vallen veel zekerheden weg en uw toekomstbeeld verandert van het ene op het andere moment.

U heeft vragen. Wat wil ik? Wie kan mij helpen en adviseren? Waar moet ik beginnen? Op financieel gebied moet veel geregeld worden. Of het nu gaat om de zorg voor kinderen, woonhuis, alimentatie of kinderkosten.

Scheidingsplanner; oog voor de toekomst
Iedereen heeft recht op een nieuwe start, een fijn leven na de scheiding. Uzelf, uw ex-partner en uw kinderen. Ons doel is u inzicht en overzicht te geven in de (financiële) materie. Hierdoor ontstaat rust en kunt u beslissingen nemen om de (echt)scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Samen met u zoeken we naar een voor beide partijen zo gunstig mogelijke oplossing. Als u kinderen heeft is het daarnaast belangrijk dat u als ouders een goede relatie kunt behouden.

Scheidingsplan
Met aandacht voor de belangen van u beiden stelt De Scheidingsplanner een scheidingsplan op in begrijpelijke taal en uiteraard het convenant en het ouderschapsplan. Dit vormt de basis voor de verdere afwikkeling van de scheiding.

De Scheidingsplanner is bereikbaar via 023 – 205 20 10 of haarlemmermeer@scheidingsplanner.nl

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken