9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Rood staan.

 In Geen categorie

Terwijl de hypotheekrente maar blijft dalen, 5 jaar vast al vanaf 1,25% (Florius) en 10 jaar vast vanaf 1,84% (ING Bank) blijf je de hoofdprijs betalen als je rood staat op je betaalrekening. Bij de Rabobank is dit bijvoorbeeld 12,9%, bij de ABN AMRO zelfs 13,7%.

Sta je structureel rood bij je bank dan kan je wellicht beter een persoonlijke lening nemen met een vaste maandelijkse aflossing. De rente voor een persoonlijke lening is fors lager dan de rente die je betaalt op rood staan (ongeveer tussen de 6% – 7%) en je werkt de schuld langzaam maar zeker weg.

“Een andere mogelijkheid om te bezuinigen is je verzekeringen eens tegen het licht te houden. Overlijdensrisicoverzekeringen zijn nu veel voordeliger dan 10 jaar geleden (50 – 70% voordeliger). Zet uw huidige verzekeringspakket en/of overlijdensrisicoverzekeringspolis op de mail (info@betafd.nl) of kom langs en wij checken gratis of het voordeliger kan.”

Loopt uw huidige hypotheek bij de ING Bank, SNS, Obvion (voorheen ABP), Westland Utrecht of Woonfonds? Informeer dan bij ons of rentemiddelen een optie is om de hypotheeklasten te verlagen.

De financieel adviseurs van Bèta Financiële Diensten helpen u graag met uw besparingen. Bel gerust 023 – 8 200 300 voor een vrijblijvende afspraak.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken