9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Flink bezuinigen op de overlijdensrisicoverzekering.

 In Geen categorie, huis, hypotheken

Wist u dat de gemiddelde maandpremie van recent gesloten overlijdensrisicoverzekeringen € 24,- is en dat de gemiddelde premie van bestaande overlijdensrisicoverzekeringen € 53,- per maand is?

En wist u dat nog 20 jaar € 53,- per maand betalen een totaalbedrag is van € 12.720,- (!)? Hier valt dus flink op te bezuinigen.

Bent u nog in redelijk goede gezondheid en heeft u langer dan 6 jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering (ORV) gesloten, maak dan een vrijblijvende afspraak. Wellicht levert deze afspraak u veel geld op.

Ook voor huurders!

Slechts 29% van de Nederlandse huishoudens heeft een overlijdensrisicoverzekering. Dit zijn vooral mensen met een eigen huis en hypotheek. Bij huurders is een ORV ongebruikelijk. Dit is vreemd, want bij overlijden laat je je partner toch achter met een (te) hoge huur. Ook huurders kunnen dus een ORV sluiten. Mocht u in de toekomst een huis willen kopen kunt u deze gewoon gebruiken naast uw hypotheek.

De belangrijkste factor van een ORV is de leeftijd. Bent u onder de 30 jaar, dan is de premie vaak maar enkele euro’s per maand, en staat vast voor de komende 30 jaar!

U bent welkom bij Bèta Financiële Diensten op de Zijlweg 61 in Haarlem maar ook op de Boslaan 4 in Hoofddorp voor een gratis check, kennismakingsgesprek en overige financiële vragen.

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken