9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Goed hypotheeknieuws voor ouderen die kleiner willen wonen.

 In hypotheken

De huidige strenge hypotheekregels zijn soms zo krom als een hoepel. Zo kan het zijn dat u al jaren uw hypotheeklasten keurig betaalt, u kleiner wilt gaan wonen en u toch geen hypotheek krijgt. Huren is meestal geen goed alternatief en zo wordt u dan min of meer gedwongen om in de te grote en dure woning te blijven wonen.

Hier lijkt nu verandering in te komen.

Eén van de grotere geldgevers is bereid uw situatie anders te bekijken, in mijn ogen veel reëler. Als u voldoet aan de voorwaarden (uw nieuwe hypotheek en maandlasten worden lager en u bent 56 jaar of ouder) dan wordt er getoetst op de werkelijke maandlasten ipv van het huidige systeem van fictieve maandlasten.

De kans dat de hypotheek wel wordt verstrekt neemt hiermee aanzienlijk toe. Rekenvoorbeeld ; een hypotheek van € 150.000,- aflossingsvrij kost u per maand minder dan € 250,- bruto. De kans dat u dat kunt dragen op uw pensioeninkomen is aanzienlijk.

Deze nieuwe regels zijn tijdelijk waarna dit wordt geëvalueerd. Wees er dus snel bij om hiervan te profiteren. Neem contact op met Bèta Financiële Diensten via info@betafd.nl of 023 – 8 200 300. Het eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Hartelijke groet en ik hoop u binnenkort te zien,

Bas

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken