9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Goed moment voor starter op de hypotheekmarkt!

 In hypotheken

De starter op de woningmarkt profiteert op dit moment van de lage hypotheekrente, bijvoorbeeld 5 jaar vast vanaf 2,4%, 10 jaar vast vanaf 3,0% en 20 jaar vast vanaf 3,7%. Het NIBUD bepaald welke maandlast verantwoord is. Door de extreem lage rente blijft de maandlast laag en kunt u relatief veel lenen zonder boven deze verantwoorde maandlasten uit te komen.

Tips voor starters;De starterslening is nu nog verkrijgbaar maar de bodem is in zicht. Wees hier dus snel bij. Ook als u gebruik wilt maken van de tijdelijk verruimde vrijstelling voor schenkingen moet u snel zijn. Hiervoor dient u dit jaar nog eigenaar te worden van een eigen woning. Wel is het mogelijk te schenken voor een verbouwing die pas de komende 2 jaar zal gaan plaatsvinden.

Veranderingen per januari 2015;

Naast het verdwijnen van de verruimde schenkingsmogelijkheden, daalt per 1 januari 2015 de maximale verstrekking t.o.v. de waarde van het onderpand. U heeft volgend jaar meer eigen geld nodig om een eigen woning te kunnen kopen. Hoeveel dit is en hoe u dit kunt voorkomen kunt u bij ons navragen.

Probeer ons uit en maak een afspraak.We kunnen op korte termijn en u zult verrast staan van uw mogelijkheden en de lage maandlasten. Aan een afspraak bij Bèta Financiële Diensten (023-8200300) zijn geen kosten verbonden.

Ik heet u allen van harte welkom op de Zijlweg 61 in Haarlem, team Bèta staat voor u klaar.

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken