9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wooninspiratie en passie

 In hypotheken

Vandaag, zaterdag 4 oktober, is een dag om inspiratie op te doen. Het is niet alleen de landelijke NVM open huizendag maar tevens de wooninspiratiedag 2014 in Hoofddorp (www.wooninspiratiedag.nl). Deze 2 evenementen zijn prima te combineren.

De wooninspiratiedag wordt georganiseerd door mensen met passie voor hun vak. Als u iemand zoekt met passie voor de tuin dan vindt u diegene daar. Zoekt u een goede architect, goed interieuradvies, een goede notaris of makelaar, ze zijn allen aanwezig op de wooninspiratiedag 2014. Ik word blij van mensen met passie voor hun vak. Uiteraard zijn wij aanwezig om vragen te beantwoorden over hypotheken. Denkt u hierbij aan vragen over de mogelijkheden om uw hypotheek over te sluiten naar de huidige lage rentestand, het financieren van verkoopverlies of de wettelijk overgangsregeling hypotheken. Vraagt u maar raak. Alles kosteloos en om u te inspireren op het gebied van wonen.

De jaarlijkse wooninspiratiedag wordt voor de 3e keer georganiseerd en dit keer wordt u als bezoeker echt in de watten gelegd. Zo is er professionele kinderopvang en een wijnproeverij. U bent van harte welkom van 12.00 uur tot 16.00 uur. Mocht u deze zaterdag geen ruimte vinden in uw agenda, maak dan gerust een afspraak via de genoemde website.

Ik wens u een goed weekend,
Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken