9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Gratis APK voor de hypotheek

 In hypotheken

De afgelopen jaren is er enorm veel veranderd. Denkt u hierbij aan de dalende huizenprijzen en aandelenkoersen, zijn de bankspaarhypotheek en de aflossingsvrije hypotheek verdwenen. Het eigen woning forfait is flink opgelopen en de belastingaftrek in de 52% schijf loopt terug. Daar staat tegenover dat de rente tarieven fors gedaald zijn. Zo is 10 jaar vast al vanaf 2,8% beschikbaar.

Voldoet uw hypotheek nog steeds aan uw wensen of heeft uw hypotheek een nieuwe “boost” nodig? Wellicht is het handig om de hypotheek aan te passen aan de huidige tijd? Veel cliënten van ons kiezen voor de huidige lage rente en gebruiken het maandelijkse voordeel voor extra maandelijkse aflossing. Bijkomende kosten zoals een eventuele boete, notariskosten, taxatierapport en advieskosten zijn aftrekbaar van de belasting.

Einde rente aftrek komt snel dichterbij.

Voor iedereen die op 1 januari 2001 al een hypotheek had, eindigt de renteaftrek (voor die hoofdsom) op 31 december 2030. U kunt er nu nog wat aan doen. Wacht niet te lang.

Overgangsrecht.

Had u op 31 december 2012 een hypotheek dan kunt u dezelfde hypotheekvorm(en) meenemen naar een andere geldgever, dus ook aflossingsvrij. Als u gaat verhuizen, kunt u het aflossingsvrije deel tot maximaal 50% van de waarde van de woning meenemen. Alles wat u extra leent dient te voldoen aan de nieuwe wetgeving.

Bel (023-8200300) of mail (info@betafd.nl) ons gerust voor een gratis APK, wij praten u graag bij.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken