9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Haarlemmer Olie

 In hypotheken

Geld is een middel, geen doel. Geld is zelfs een heel goed middel om de woningmarkt aan de praat te krijgen. Een hypotheek zou hiervoor de Haarlemmer Olie moeten zijn. Helaas lijkt hier een soort van schaarste te zijn ontstaan en loopt de ketting vast.

Het sentiment is nog steeds zwak. De consument denkt ten onrechte geen hypotheek te kunnen krijgen om uiteenlopende redenen. Denk hierbij aan de groepen ZZP’ers, gepensioneerden, tijdelijke contracten of doorstromers met onderwaarde. Een groot deel van de mensen die tot deze groepen behoren hebben wel degelijk goede mogelijkheden.

Gratis advies is nog steeds mogelijk.

Het kost u een uurtje van uw tijd en wellicht 2 euro  voor de parkeermeter om te informeren naar de mogelijkheden die er anno 2014 voor u zijn. In dit uur kunnen we laten zien hoeveel hypotheek mogelijk is volgens de gedragscode, welke hypotheekvormen er voor u zijn, in welke prijsklasse u kunt kopen en wat uw woonlasten ongeveer zullen worden. Een misverstand is dat hier al kosten aan verbonden zijn.

Pas als u een woning heeft aangekocht, u laat doorrekenen wat uw financiële situatie is bij arbeidsongeschiktheid, overlijden van de partner, pensioen en werkloosheid èn de keuze gaat maken bij welke geldgever u een offerte wilt aanvragen, dan bent u kosten kwijt.

Laat dat gratis lepeltje Haarlemmer Olie dus niet aan u voorbijgaan en maak een afspraak.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken