9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Zekerheid zoeken

 In hypotheken

De afgelopen jaren leefden we in een onzeker land. De huidige regering oogt onzeker met een wisselvallig beleid. De ene week gaan we linksaf, de andere week weer naar rechts. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de inkomensafhankelijke zorgpremie die binnen een week werd ingevoerd en afgevoerd.

Ook de economie is de laatste jaren onzeker geweest  met een daling van de koopkracht en een stijging van de werkloosheid. Het consumentenvertrouwen daalde flink, zo ook de woningmarkt.

Deze onzekerheid zorgt voor twijfel bij de consument. Bij twijfel haal je niet in, doe je geen grote uitgaven en koop je zeker geen huis.

Er lijkt een structurele trendbreuk te zijn. Het consumentenvertrouwen staat op het hoogste punt in 3 jaar. Aan de daling van de huizenprijzen lijkt een einde gekomen, het aantal transacties neemt  toe en ook de economie laat een lichte groei zien.

Doorstromers en starters weten waar ze aan toe zijn. De politiek heeft kleur bekend en keuzes gemaakt voor wat betreft de hypotheekrente aftrek. Niet alle regels zijn even leuk, maar er is duidelijkheid.

Zoekt u zekerheid in uw maandlasten? Zet de rente dan bijvoorbeeld 10 jaar vast (vanaf 3,6%) of 20 jaar vast (vanaf 4,2%).

Wilt u zeker weten wat er voor u mogelijk is, maak dan gewoon een afspraak. Kost u niets en het geeft u zekerheid.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken