9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Krediet oversluiten kan lonen!

 In hypotheken

Het gebeurt regelmatig dat wij klanten aan tafel krijgen die een nieuwe woning willen kopen (dat is natuurlijk onze tak van sport). Soms heeft een cliënt een krediet ergens lopen. Denk hierbij aan een credit card, roodstaan op de betaalrekening, een auto gekocht met een financiering of gewoon een krediet geregeld bij uw betaalrekening. Vaak is de rente die u daarvoor betaalt hoog en onoverzichtelijk. U ziet hoogstwaarschijnlijk wel de afschrijvingen aan het einde van de maand en denkt dan ieder keer “hè ja daar moet ik wat aan doen”. In eerste instantie raden wij natuurlijk iedereen aan om alles zo snel mogelijk met eigen middelen af te lossen. Dat is de meest voordelige optie. Helaas heeft niet iedereen de luxe om dit te kunnen doen. Wij bieden onze hypotheekklanten hiervoor graag een passende oplossing.

Wij hebben bij een aantal kredietverstrekkers de mogelijkheid uw kredieten te bundelen en er één krediet van te maken. Het mooie hiervan is dat alle lopende kredieten (als dit natuurlijk verantwoord is) in één keer worden afgelost en u maar één krediet overhoudt. Het mooiste voordeel van dit alles is…… de rente is vaak lager dan dat u nu betaalt!

Interesse om een keer de financiële situatie met ons door te lopen? Het eerste gesprek is net zoals bij de hypotheken geheel kosteloos en vrijblijvend. Stuur ons een e-mail naar info@betafd.nl en wij zoeken het voor u uit!

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken