9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

In het spitsuur van uw leven nadenken over de toekomst!

 In hypotheken, pensioen

Onze samenleving verandert sneller en structureler dan we wellicht willen. Daarnaast wordt onze overheid steeds minder gul en moeten wij steeds meer zaken zelf regelen. Wij blijven langer leven waardoor onze toekomst steeds waardevoller wordt. Deze extra tijd en waardevermeerdering bezorgen ons een vorm van stress.

Bèta Financiële Diensten ziet deze veranderingen en beseft dat u in het spitsuur van uw leven niet altijd tijd en zin heeft om na te denken over deze lange termijndoelen. Wij hebben dan ook besloten om onze dienstverlening uit te breiden met een nieuwe tak, financiële (pensioen) planning. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met Lex van Hooijdonk.

Lex werkt al meer dan 35 jaar als financieel adviseur. Bij financiële (pensioen) planning wordt op gezette tijden ruimte en tijd voor u vrijgemaakt om na te denken over uw inkomsten later. Doet u dit niet dan is er waarschijnlijk nog niets aan de hand, maar realiseert u zich dat geen keuzes maken ook financiële gevolgen heeft. Kortom, zoals u van ons gewend bent, houden wij u niet alleen bij de aankoop van een huis maar ook voor de toekomst graag financieel fit.

U kunt ons bereiken via info@betafd.nl of 023 – 8 200 300. Het eerste gesprek is vrijblijvend en op onze kosten.

Hartelijke groet en ik hoop u binnenkort te zien,

Bas

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken