9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wooncafé (4 oktober) en Wooninspiratiedag (8 oktober)

 In Geen categorie, hypotheken, verzekeringen

Aanstaande dinsdagavond 4 oktober (inloop vanaf 19.00 uur) bent u welkom bij het Wooncafé 023 img_5259 in de Jopenkerk in Haarlem.  Verschillende sprekers vertellen waar u aan moet denken als u gaat verhuizen. Notaris Jan de Beer van Batenburg Notarissen, Katja Verheul van LAM ERA Makelaars en Peter van der Zwet van de Rabobank Haarlem e.o. zullen samen met ondergetekende een korte presentatie houden. Daarna kunt u vragen stellen.
De toegang, drankje en de bitterbal zijn op onze kosten. Meldt u zich wel even aan via info@betafd.nl dan reserveren we een stoel voor u. Het aantal plaatsen is beperkt.

Volgende week zaterdag 8 oktober van 12.00 uur – 17.00 uur vindt voor de 7e keer de Wooninspiratiedag plaats in Hoofddorp (Dirk Storklaan 65, bij Master Totaalinrichting). Hier vindt u alles op het gebied van wonen. Aanwezig zijn, naast Bèta Financiële Diensten en Master Totaalinrichting, onder andere Enzo Architectuur, StukArt Tuinen, Meermakelaars, De Boer advies & notariaat, BSS Sloten en beveiliging en Meerland Bouw. Voor de kinderen is er een speelkasteel en opvang geregeld zodat u rustig uw vragen kunt stellen. Ook hier is de toegang gratis. U kunt via de website www.wooninspiratiedag.nl een afspraak inplannen, maar u kunt ook gewoon binnen komen lopen. Ik beloof u, het is beter dan de meubelboulevard.

Het zou leuk zijn als ik u komende week tegenkom. Tot dan!

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken