9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Wie zijn wij?

De Scheidingsplanner is een landelijk samenwerkende groep van (echt)scheidingspecialisten die haar krachten heeft gebundeld in de Vereniging De Scheidingsplanner.  Wij werken samen op het gebied van kennisoverdracht, opleiding, marketing, kwaliteitsborging.

Birgit van Greunsven

Sinds 1995 werk ik in de financiële dienstverlening. Vanaf 1999 als Erkend Hypotheekadviseur en sinds 2009 ben ik Hypothecair Planner en werk sinds de oprichting bij Bèta Financiële Diensten te Haarlem.

Ik zag mensen die besloten uit elkaar te gaan. Deze mensen liepen met vragen rond zoals: ‘Wie gaat waar wonen? Hoe gaat dat dan met onze hypotheek? Hoe moet dat met de kinderen? Kan ik straks wel rondkomen? Waar moet ik beginnen?’  Daarom besloot ik de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) te gaan volgen. Een Register Financieel Echtscheidingsadviseur is speciaal opgeleid om alle financiële, fiscale en juridische aspecten van een (echt)scheiding voor u in beeld te brengen. En wat de gevolgen daarvan zijn.

Mijn doel is mensen in een emotionele en vaak turbulente fase van hun leven optimaal inzicht en overzicht te geven in de (financiële) materie. Hierdoor ontstaat rust en kunt u beslissingen nemen om de (echt)scheiding zo goed mogelijk te laten verlopen. Als u kinderen heeft, vind ik het daarnaast belangrijk dat u ook als ouders samen goed verder kunt. Alles is gericht op een nieuwe toekomst voor beiden, met het belang van de kinderen voorop.

RFEA

RFEA_logo2RFEA staat voor Register Financieel Echtscheidingsadviseur. Een RFEA laat zien over voldoende expertise te beschikken om te adviseren bij het afwikkelen van een scheiding. Niets voor niets zijn RFEA adviseurs in het echtscheidingsplan van de Raad voor Rechtbijstand opgenomen als externe deskundigen die kunnen adviseren over verschillende onderdelen van de scheiding.

Een RFEA adviseur moet zich houden aan de gedragscode. Die schrijft onder andere voor dat bij elk advies altijd het belang van de klant voorop moet staan. Uw belangen worden gewaarborgd door de gedragscode en een onafhankelijke geschillenregeling.

Gratis boekje

Gratis boekje “Een nieuwe start”

boekje-scheidingsplanner-1502Een informatief boekje waarin u een aantal handvatten krijgt aangereikt om uw scheiding voor te bereiden. Het boekje wordt in een discrete envelop verzonden.

  • Hidden

Afspraak maken

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op op het tijdstip dat u wenst of bel direct:

023 – 8 200 300

Start met typen en druk op Enter om te zoeken