9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Bent u van mening veranderd?

 In Uncategorized

Bent u al van mening veranderd?

Dat er veel is veranderd in hypothekenland weten we inmiddels, zo ook dat er nog van alles staat te gebeuren per 1 januari 2013.

Maar bent u nog steeds de persoon met dezelfde prioriteiten ten opzichte van toen u aan uw hypotheek begon? Of bent u inmiddels anders gaan denken over zaken als risico’s, rente vaste periode, (partner)pensioeninkomen en aflossing.

Hoe zou het zijn als alles overzichtelijk in 1 rapport zou staan? Duidelijk inzicht in uw huidige financiën, maar ook helderheid van de financiële situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Hoe staat het pensioen ervoor en hoe verhoudt het pensioen zich t.o.v. de hypotheek? Wellicht valt de opbouw en/of aflossing binnen uw hypotheek tegen.

Vervolgens kunt u met dit rapport in de hand gerichte keuzes maken. Welke risico’s zijn er en kan/wilt u deze risico’s afdekken? Wilt u extra of juist minder aflossen of meer zekerheid inbouwen. Wellicht bent u bij overlijden dubbel verzekerd (via werkgever en hypotheek) en betaalt u teveel premie?

Als het einde van de rente vaste periode in zicht is, is het mogelijk dat u zonder boete van geldgever kunt switchen. Informeer naar de mogelijkheden.

Ik wens u een goed weekend.

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken