9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Hypotheek en zelfstandig ondernemer?

 In Uncategorized

Hypotheek en zelfstandig ondernemer.

Het zijn pittige tijden voor u als zelfstandig ondernemer. U slaat zich goed door de crisis heen en u wilt een stukje extra hypotheek opnemen voor verbouwing en/of investering in uw bedrijf. Misschien wilt u verhuizen? Steeds vaker geeft uw bank niet thuis, of krijgt u te maken met een net gestarte trainee. Herkenbaar?

Het was altijd al niet makkelijk als zelfstandig ondernemer om een hypotheek te krijgen en het is er de afgelopen jaren zeker niet makkelijker op geworden. Als u wedt op 1 paard, uw eigen bank, is het risico groot dat u zonder de gewenste hypotheek thuis komt.

De onafhankelijk tussenpersoon vergelijkt niet alleen meerdere geldgevers qua tarief, maar weet vaak wel de juiste acceptanten (met lef) bij de bank te vinden. Wist u bijvoorbeeld dat sommige geldgevers akkoord gaan met 2 jaar cijfers + prognose voor het lopende jaar in plaats van de gebruikelijke 3 jaar?

Speelt u met de gedachte uw hypotheek eens aan te pakken, of loopt uw rente vaste periode binnenkort af, verzamel dan uw jaarcijfers van 2010 en 2009 en maak een afspraak. Wie weet is er voordeel voor u te behalen?

Hopelijk tot snel,

Ik wens u goede zaken en een prettig weekend,

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken