9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Overname Independer en tegensprekende overheidsinstanties

 In Uncategorized

Overname Independer en tegensprekende overheidsinstanties.

Allereerst de beste wensen voor 2012.

De vergelijkingssite Independer is recent overgenomen door Achmea. Achmea maakt de overnamesom niet bekend, wel geeft Achmea aan maximaal 33% eigen producten te gaan sluiten via deze site. Independer is in feite een advieskantoor met een goede website en goede marketing, helaas niet transparant in de verdiensten. Achmea heeft volgens mij niet geleerd van het verleden door de overnamesom niet bekend te maken.

Ondertussen spreken 3 overheidsinstanties elkaar openlijk tegen. Het Nibud en NHG aan de ene kant geven aan dat 2-verdieners financieel iets ruimere mogelijkheden hebben, tegelijkertijd stuurt de AFM een brief naar de geldgevers dat de AFM dit niet verantwoord vindt. Het gevolg hiervan is dat de meeste banken de “veilige” weg kiezen en de ruimere normen links laten liggen.

Opnieuw is de consument de dupe, nu van tegensprekende overheidsinstanties. Laat u zich in ieder geval goed informeren voordat u een bod op een woning doet, zodat u niet voor een vervelende verrassing komt te staan tijdens het proces van de financiering.

Ik wens u een goed weekend.

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken