9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Zwarte scenario’s, bewuste keuzes.

 In Uncategorized

Zwarte scenario’s, bewuste keuzes.

Als u een woning koopt heeft u vaak een hypotheek nodig. Een hypotheekadviseur zal u laten zien of de benodigde hypotheek binnen uw budget past. Dit wordt berekend volgens de normen van het NIBUD. Als dit “past” zal de geldgever normaal gesproken de hypotheek verstrekken.

Wij brengen ook de zwarte scenario’s voor u in kaart. Denk hierbij aan eerder overlijden, (te) laag pensioeninkomen, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Dankzij de overheidssite www.mijnpensioenoverzicht.nl en de pensioenoverzichten (UPO) kunnen bovenstaande situaties steeds beter in beeld worden gebracht. Bij overlijden wordt er rekening gehouden met het nabestaandenpensioen via de werkgever en met de ANW van de overheid.

Vervolgens dragen wij oplossingen aan voor het ondervangen van de financiële risico’s die u loopt, met de bijbehorende kosten. Handig om te weten is dat er aan geen enkel product, welke u via onze bemiddeling afsluit, provisie wordt verdiend. Het advies is dus oprecht.

Tot slot is het aan u om bewuste keuzes te maken. Kiest u ervoor om de risico’s te verzekeren? Wellicht is een risico prima te ondervangen met aanwezig spaargeld en is verzekeren een onnodige en te dure oplossing.

Ik wens u een goed weekend.

Bas Wassenberg

Directeur Bèta Financiële Diensten Haarlem, www.betafd.nl

vragen? Bel 023–8 200 300, mail info@betafd.nl of twitter @baswassenberg.

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken