9.9 389 reviews
Beste
Advies
Kantoor
Haarlem
Advies keuze logo

Schadeverzekeringen voordeliger en transparanter?

 In hypotheken, verzekeringen
Wanneer heeft uw tussenpersoon (of vergelijkingssite) u voor het laatst gebeld om u te informeren dat uw schadeverzekeringen voordeliger kunnen? Is dat recent geweest? Compliment aan uw tussenpersoon.

Het huidige systeem is zo ingericht dat de verdiensten (provisie) van de tussenpersoon of vergelijkingssite (!) lager zijn bij een lagere premie. Bij het verlagen van uw maandpremie snijdt de adviseur of site dus ook in zijn eigen verdiensten. Dat een ondernemer dit niet graag doet, dat begrijp ik.

Mede om deze reden wil de AFM actieve transparantie bij schadeverzekeringen.

Bij Bèta Financiële Diensten sleutelen we al vanaf dag 1 alle provisie uit uw schadeverzekeringen. Uw premie gaat daarmee omlaag. In plaats daarvan brengen wij u maandelijks een vast bedrag in rekening.  Voor dit bedrag beheren wij de verzekeringen en zullen wij u zo goed mogelijk begeleiden op het moment van schade. Door uw verzekeringen (opstal-, inboedel-, auto-, rechtsbijstand-, doorlopende reis- en aansprakelijkheidsverzekering  etc.) provisievrij te maken verdient u deze maandelijkse kosten (€ 10,33 excl. assurantiebelasting) al snel terug!

Heeft u advies nodig dan komt u langs zonder extra kosten. Helder en transparant en daar houden wij bij Bèta Financiële Diensten van.

Het kan zo maar een goed voornemen zijn voor het nieuwe jaar. Bel 023-8 200 300, stuur een e- mail naar verzekeringen@betafd.nl of kom langs op de Zijlweg 61 in Haarlem. Vraag naar Shirani, zij zal u graag helpen.

Ik wens u een goed weekend,

Bas Wassenberg

Plaats een reactie

Start met typen en druk op Enter om te zoeken